Βασικές Πληροφορίες

9Αν σκέφτεσαι να παρακολουθήσεις μαθήματα στην Ashtanga Yoga Kallithea, προτείνουμε να διαβάσεις τα ακόλουθα:

Τι πρέπει να γνωρίζεις

Μπορείς να ξεκινήσεις ashtanga yoga, ακόμα και αν δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν με τη γιόγκα ή με κάποιο άλλο είδος άσκησης.

  • Αν είσαι αρχάριος, επικοινώνησε μαζί μας, για να σου προτείνουμε το κατάλληλο μάθημα και να κανονίσουμε ένα εισαγωγικό.
  • Σε περίπτωση που νιώθεις κάποια αδιαθεσία ή αντιμετωπίζεις οποιαδήποτε ενόχληση/τραυματισμό, ενημέρωσε τη δασκάλα σου. Αν εμφανίσεις πυρετό, συνιστούμε την πλήρη αποχή από τα μαθήματα.
  • Η πλειοψηφία των μαθημάτων μας είναι mysore και όπως θα διαπιστώσεις στο πρόγραμμά μας, αναφέρουμε μόνο την ώρα έναρξής τους. Ο λόγος είναι πως η διάρκεια αυτών των μαθημάτων διαφέρει ανάλογα με το επίπεδο του κάθε ασκούμενου. Για παράδειγμα ένας αρχάριος μαθητής μπορεί αρχικά να υπολογίζει διάρκεια 1 ώρας για την πρακτική του και σταδιακά, να την αυξήσει σε περίπου 1 ½ ώρα.
  • Τα νέα και οι ανακοινώσεις της σχολής μας θα αναρτώνται στο σχετικό πίνακα που βρίσκεται στην είσοδο του χώρου μας. Καλό θα ήταν να τον ελέγχετε τακτικά, ώστε να μη χάσετε κάποια σημαντική ενημέρωση που αφορά π.χ. το πρόγραμμα των μαθημάτων. Για τον ίδιο λόγο, μπορείτε να ακολουθήσετε τη σελίδα μας στο facebook.

Κανονισμοί

  • Οι ασκούμενοι των πρωινών μαθημάτων mysore μπορούν να ξεκινήσουν την πρακτική τους 15 λεπτά πριν ή και μετά την επίσημη ώρα έναρξης. Συνεπώς, αν η αναγραφόμενη ώρα είναι 09:30, μπορείς να προσέλθεις στο χώρο μας από τις 09:15 μέχρι και τις 09:45, αλλά όχι αργότερα.
  • Στα μαθήματα led είναι απαραίτητο για τους μαθητές να προσέρχονται στον χώρο μας 5-10 λεπτά πριν την ώρα που αναγράφεται στο πρόγραμμα, καθώς η είσοδος στο χώρο μετά την έναρξη, διαταράσσει την εύρυθμη λειτουργία του μαθήματος.
  • Κατά την είσοδό σου στο χώρο, είναι σημαντικό να σέβεσαι τους άλλους ασκούμενους, γιατί κάποιοι μπορεί να έχουν ήδη ξεκινήσει την πρακτική τους. Φρόντισε λοιπόν να κινείσαι ήσυχα, να μιλάς χαμηλόφωνα και να έχεις θέσει το κινητό σου σε αθόρυβη λειτουργία. Εντός της σχολής η ομιλία στο κινητό δεν επιτρέπεται.
  • Για να πάρεις μέρος στα μαθήματα, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία. Αρκεί να έχεις μεριμνήσει για την προσωπική σου υγιεινή και να φοράς άνετα και καθαρά ρούχα. Θα ήταν επίσης καλό να έχεις μαζί σου μία ή δύο πετσέτες, γιατί κατά τη διάρκεια της πρακτικής είναι πιθανό να ιδρώσεις. Ιδανικά και για 3 ώρες πριν το μάθημα, φρόντισε να μην έχεις καταναλώσει βαρύ φαγητό.
  • Η συνδρομή για τα μηνιαία πακέτα μαθημάτων προκαταβάλλεται πάντα στις πρώτες 5 ημέρες κάθε ημερολογιακού μήνα.

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close